Wij beheren uw vastgoed professioneel en zoeken gratis naar een geschikte huurder.

Over The Brick Club

Na meer dan 10 jaar bij een traditioneel expat verhuurbedrijf in Amsterdam te hebben gewerkt, realiseerden wij ons dat de wereld van het verhuren van appartementen decennia vastzit. Het is geen verrassing dat we hebben ervaren dat verhuurders en huurders andere oplossingen proberen te vinden. De hoge kosten, de beperkte service, de snelle makelaar, het is een dienstverlening dat niet toekomstbestendig is.

Maak kennis met The Brick Club. Een nieuw idee dat is ontworpen om de manier waarop de verhuurmarkt werkt op zijn kop te zetten. We willen een eenvoudige, intuïtieve en redelijk geprijsde ervaring creëren die wordt aangedreven door nieuwe ideeën, toekomstbestendigheid en ondersteund door technologie om de kosten laag te houden.

Door data en jarenlange ervaring te combineren, hebben we een goede kennis van wat huurders en verhuurders nodig hebben. We weten dat de wereld van verhuren moeilijk kan zijn – boilers gaan dus echt in het weekend kapot-, maar het is onze taak om storingen snel, goed geprijsd en met een glimlach op ons gezicht op te lossen. Wij geloven dat het mogelijk moet zijn om een geweldige service te combineren met lage kosten voor iedereen.

We begrijpen hoe het is om huurder en verhuurder te zijn. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, staan ze niet aan weerszijden, maar in feite verenigd door hun liefde voor hetzelfde. Het gaat verder dan bakstenen en dakpannen: het gaat om het vinden en maken van een thuis waar je met een glimlach op je gezicht kunt wonen.

Het zit in onze aard om te verbeteren. Hoe kunnen we het anders doen? Hoe kunnen we helpen? Hoe kunnen we het beter doen? En we blijven vragen stellen, zodat we van The Brick Club de beste manier kunnen maken om onroerend goed te huren en te beheren. Ons uiteindelijke doel is een langdurige relatie met zowel verhuurder als huurder.

The Brick Club infographic

Maak kennis met b'Ricky

b'Ricky

Maak kennis met b’Ricky. Onze meest loyale en toegewijde makelaar met als enige doel om u de service te geven die u verdient. Hij is gespecialiseerd in de vier basis principes die nodig zijn voor een succesvol verhuur van uw vastgoed.

b’Ricky de makelaar helpt u bij het vinden van de meest geschikte huurders door uw woning overal te promoten met professionele foto’s en een duidelijke beschrijving. Indien nodig maakt hij ook een walkthrough video om de juiste huurders aan te trekken.

b’Ricky de juridisch specialist zal een up-to-date huurovereenkomst opstellen om u als verhuurder waar mogelijk te beschermen binnen de Nederlandse wet. De huurovereenkomst is transparant en eerlijk voor alle betrokken partijen.

b’Ricky de klusjesman helpt  bij het oplossen van problemen tijdens de huurperiode om ervoor te zorgen dat het pand in perfecte staat verkeert om de huurders tevreden te houden en de inkomsten voor de verhuurder hoog te houden.

b’Ricky de accountant regelt het innen van de huur, het betalen van de openstaande onderhoudsfacturen en het regelen van de nutsvoorzieningen. Indien nodig, zal hij het incassotraject starten wanneer een huurder achterloopt op zijn betalingen.

Onze twee opties

The Brick Club Premium

Meest populair
89 Per maand incl. BTW
 • Gratis huur waardebepaling op locatie
 • Professionele foto's en omschrijving
 • Volledige vermelding op Funda en Pararius
 • Uitgebreide zoektocht naar de geschikte huurder
 • Alle bezichtigingen door onze makelaars
 • Kredietwaardigheids en social check van huurder
 • Volledig opgesteld huurcontract
 • Professionele sleuteloverdracht incl. uitgebreide foto rapportage
 • Financieel beheer
 • Technisch beheer incl. storingsdienst
 • Tussentijdse inspecties van het vastgoed
 • Online portaal voor storingen en financieel overzicht

The Brick Club Lite

Verhuur zelf uw vastgoed
99 Eenmalig incl. BTW
 • Digitale waardebepaling op basis van de gegeven informatie
 • Volledige vermelding op Funda en Pararius voor 3 maanden.
 • Template huurovereenkomst
 • Template sleuteloverdracht